Međunarodni dan borbe protiv ovisnosti

Posjeta Udruženja Altruista “Ruke Prijateljstva” Javnoj Ustanovi Centar za rehabilitaciju ovisnika o psihoaktivnim supstancama

 

22.09.2023 08:28
Slika
 
Dana 22.09.2023. godine JU CROPS su posjetili predstavnici Udruženja Altruista “Ruke Prijateljstva” Selma Zukić i Jasmin Garagić.
 Cilj posjete je bio pokretanje  aktivnosti na većoj saradnji, razmjeni iskustava, nadopunjavanju u aktivnostima kojima se doprinosi dobrobiti lokalne, ali i šire društvene zajednice.
U proteklim godinama, u više navrata, JU CROPS je dio svojih poljoprivrednih proizvoda koji su proizvedeni u okviru radno-okupacione terapije poklanjao Dječijoj kuhinji u Lukavcu.
Tokom posjete i radnog sastanka samo je  potvrđena prijašnja želja i volja da se u ovim sve težim vremenima za sve pa i humanitarne organizacije i Ustanove koje vode brigu o" Bosanskom čovjeku", pomognu i između sebe.
Direktor Joldić se zahvalio gostima na posjeti uz obećanje da će JU CROPS i dalje pomagati naše najmlađe sugrađane koliko budu dozvoljavale mogućnosti zdravim voćem i povrćem koje su s ljubavlju proizveli korisnici u okviru radno-okacionih terapija. 

0 0